ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΙΧΟΥ

MITSUBISHI

Μια ευρεία ποικιλία σχεδιασμών εσωτερικών μονάδων και χωρητικότητας εξωτερικών μονάδων εξασφαλίζει την ευελιξία για να ικανοποιήσει τις πιο απαιτητικές ανάγκες κλιματισμού. Από τα αισθητικά τοιχοποιία και το πάτωμα σε κασέτες με οροφή, υπάρχουν πολλές επιλογές που ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε εσωτερικό σχεδιασμό. Πολλά συστήματα είναι εξοπλισμένα με τον αισθητήρα «l-see sensor», μια πρωτότυπη τεχνολογία Mitsubishi Electric που πραγματοποιεί τον καλύτερο έλεγχο του κλιματισμού. Αυτό συνδυάζεται με άλλες κορυφαίες τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας και σιγαστήρα για την παραγωγή κλιματιστικών μηχανημάτων που παρέχουν βέλτιστη απόδοση και άνεση χώρου όπου και να εγκατασταθούν.

ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

MITSUBISHI

ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΕΣ

Ecodan είναι η νέα ολοκληρωμένη σειρά Αντλιών Θερμότητας από την Mitsubishi Electric, για την κάλυψη θέρμανσης, ψύξης και παραγωγή ζεστών νερών χρήσης τόσο σε οικιακές αλλά και σε επαγγελματικές εφαρμογές.
Η τεχνολογία Zubadan είναι η μόνη που εξασφαλίζει 100% ονομαστική απόδοση ακόμα και στους -15ºC και 60ºC νερό προσφέροντας κορυφαία οικονομία χωρίς χρήση αντίστασης, booster ή δεύτερου ψυκτικού μέσου.